wizyt: 354119
Przepisy prawne»Na stronie znajdziesz wszystkie obowiązujące obecnie przepisy prawa żywnościowego i paszowego UE oraz prawa polskiego wraz z komentarzem od naszych specjalistów. Wzory dokumentów»Otrzymasz gotowe wzory dokumentów stworzonych w celu spełnienia wymagań prawnych i jakościowych dzięki czemu Twoja dokumentacja będzie w pełni zgodna. E-learning»Dostęp do dziesiątek materiałów szkoleniowych, w zakresie systemu HACCP oraz systemu zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności. Na życzenie klienta wystawiamy zaświadczenie o ukończeniu wybranego szkolenia
Pliki do pobrania 1.Wymagania FSSC 22000-wersja 62.Wymagania standardu IFS FOOD-wersja 83.Szkolenie AUDITOR WEWNĘTRZNY SYSTEMU ZARZĄDZANIA BEZPIECZEŃSTWEM ŻYWNOŚCI4.Szkolenie - wymagania normy PN-EN ISO 22000:20185.Szkolenie - Wymagania FSSC 22000-wersja 5.16.Szkolenie - Wymagania standardu BRC Global Standard for food safety -w.97.Szkolenie-Wymagania prawa paszowego8.Szkolenie-system Bezpieczeństwa Pasz GMP+ B49.Szkolenie - System Bezpieczeństwa Pasz GMP+ B310.Szkolenie - System Bezpieczeństwa Pasz GMP+ B211.Szkolenie-System Bezpieczeństwa Pasz GMP+ B112.Szkolenie dla Zespołu HACCP - zasady systemu HACCP13.Wymagania standardu IFS FOOD - wersja 714.Food Defence - Obrona Żywności15.Food Fraud -Zapewnienie autentyczności żywnosci16.FOOD DEFENCE – ochrona żywności przed celowym skażeniem17.Aktualne wymagania prawne dotyczące: znakowania żywności, stosowania dodatków do żywności oraz systemów bezpieczeństwa żywności18.ISO 22000 w przemyśle paszowym 19.Auditor wewnętrzny systemu HACCP20.Codex Alimentarius-Wymagania21.Zasady systemu HACCP22.Zasady dobrej praktyki produkcyjnej i higienicznej -GMP i GHP
subskrypcja

Jeśli chcesz otrzymywać informacje o pojawiających się na stronie nowościach wpisz poniżej swój adres e-mail i kliknij wyślij.