wizyt: 300879
Przepisy prawne»Na stronie znajdziesz wszystkie obowiązujące obecnie przepisy prawa żywnościowego i paszowego UE oraz prawa polskiego wraz z komentarzem od naszych specjalistów. Wzory dokumentów»Otrzymasz gotowe wzory dokumentów stworzonych w celu spełnienia wymagań prawnych i jakościowych dzięki czemu Twoja dokumentacja będzie w pełni zgodna. E-learning»Dostęp do dziesiątek materiałów szkoleniowych, w zakresie systemu HACCP oraz systemu zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności. Na życzenie klienta wystawiamy zaświadczenie o ukończeniu wybranego szkolenia
Pliki do pobrania 1.Szkolenie-Wymagania prawa paszowego2.Szkolenie-system Bezpieczeństwa Pasz GMP+ B43.Szkolenie - System Bezpieczeństwa Pasz GMP+ B34.Szkolenie - System Bezpieczeństwa Pasz GMP+ B25.Szkolenie-System Bezpieczeństwa Pasz GMP+ B16.Szkolenie dla Zespołu HACCP - zasady systemu HACCP7.Auditor wewnętrzny standardu BRC-8 i IFS-78.Wymagania standardu IFS FOOD - wersja 79.Food Defence - Obrona Żywności10.Food Fraud -Zapewnienie autentyczności żywnosci11.Wymagania FSSC 22000:2017- wersja 4.112.FOOD DEFENCE – ochrona żywności przed celowym skażeniem13.Aktualne wymagania prawne dotyczące: znakowania żywności, stosowania dodatków do żywności oraz systemów bezpieczeństwa żywności14.Auditor wewnętrzny systemu zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności, zgodnego z wymaganiami BRC-8 i IFS 6.115.Wymagania IFS FOOD -wersja 6.116.Wymagania BRC Global Standard For Food Safety-wersja 817.ISO 22000 w przemyśle paszowym 18.Auditor wewnętrzny systemu HACCP19.Codex Alimentarius-Wymagania20.Zasady systemu HACCP21.Zasady dobrej praktyki produkcyjnej i higienicznej -GMP i GHP22.System zarządzania bezpieczeństwem żywnosci zgodny z wymaganiami normy PN-EN ISO 22000:2006
subskrypcja

Jeśli chcesz otrzymywać informacje o pojawiających się na stronie nowościach wpisz poniżej swój adres e-mail i kliknij wyślij.