wizyt: 330258
Przepisy prawne»Na stronie znajdziesz wszystkie obowiązujące obecnie przepisy prawa żywnościowego i paszowego UE oraz prawa polskiego wraz z komentarzem od naszych specjalistów. Wzory dokumentów»Otrzymasz gotowe wzory dokumentów stworzonych w celu spełnienia wymagań prawnych i jakościowych dzięki czemu Twoja dokumentacja będzie w pełni zgodna. E-learning»Dostęp do dziesiątek materiałów szkoleniowych, w zakresie systemu HACCP oraz systemu zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności. Na życzenie klienta wystawiamy zaświadczenie o ukończeniu wybranego szkolenia
Pliki do pobrania 1.Szkolenie AUDITOR WEWNĘTRZNY SYSTEMU ZARZĄDZANIA BEZPIECZEŃSTWEM ŻYWNOŚCI2.Szkolenie - wymagania normy PN-EN ISO 22000:20183.Szkolenie - Wymagania FSSC 22000-wersja 5.14.Szkolenie - Wymagania standardu BRC Global Standard for food safety -w.95.Szkolenie-Wymagania prawa paszowego6.Szkolenie-system Bezpieczeństwa Pasz GMP+ B47.Szkolenie - System Bezpieczeństwa Pasz GMP+ B38.Szkolenie - System Bezpieczeństwa Pasz GMP+ B29.Szkolenie-System Bezpieczeństwa Pasz GMP+ B110.Szkolenie dla Zespołu HACCP - zasady systemu HACCP11.Wymagania standardu IFS FOOD - wersja 712.Food Defence - Obrona Żywności13.Food Fraud -Zapewnienie autentyczności żywnosci14.FOOD DEFENCE – ochrona żywności przed celowym skażeniem15.Aktualne wymagania prawne dotyczące: znakowania żywności, stosowania dodatków do żywności oraz systemów bezpieczeństwa żywności16.ISO 22000 w przemyśle paszowym 17.Auditor wewnętrzny systemu HACCP18.Codex Alimentarius-Wymagania19.Zasady systemu HACCP20.Zasady dobrej praktyki produkcyjnej i higienicznej -GMP i GHP
subskrypcja

Jeśli chcesz otrzymywać informacje o pojawiających się na stronie nowościach wpisz poniżej swój adres e-mail i kliknij wyślij.